Dagens horoskop 25 april 2021

Dagens horoskop 25 april 2021 hittar du här. Vi har sorterat alla stjärntecken efter datum.

Stenbocken 22/12-19/1

Håll i pengarna just nu och se till att spara för svårare tider.

Vattumannen 20/1-18/2

Träning kan just nu göra underverk för ditt mående. Mer än någonsin tidigare.

Fiskarna 19/2-20/3

Du ska inte jobba så hårt utan istället se till att ha minst två dagar där du tänker på så lite som möjligt. Lägg undan telefonen helt.

Väduren 21/3-19/4

Mörket som tar över våra dagar mer och mer just nu gör att du lätt kommer in i fel mode i livet. Men tänk ljusa tanker för att bromsa dessa och se till att sova på rutin. Det vill säga sova ungefär samma tid varje dag. Det gör att du enklare kan se ljusare på livet just nu. Gå därför upp när solen går upp. Helst lite innan. Har du många tanker i huvudet ska du skriva ner dom och försöka fokusera på en sak i taget – men utan att älta.

Oxen 20/4-20/5

Du kan känna dig stressad just nu och för vissa är det för ingenting egentligen. Du har bara mycket att tänka på men inget som egentligen ska stressa dig. Men för att få ordning på det bör du meditera. Helst precis innan du ska sova. Det gör att du kommer klara mörkret bättre och fokusera på rätt delar i livet.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du kan känna att det antingen är för bra just nu eller för svårt ljust nu. Du är antingen eller helt enkelt. Det gör att du har obalans som du måste komma till rätta med. Träning och sömn är bra för detta.

Kräftan 21/6-22/7

Du bör inte göra några inköp närmaste tiden. Du kanske har läst om en fjärils vingslag? Det kan nämligen sätta dig i fel rikning. Om det inte är något större – där kan vi inte se något.

Lejonet 23/7-22/8

Det känns inte bra ljust nu och du vet inte varför? Det är förmodligen stjärnorna som inte riktigt står rätt just nu och du bör lägga mer tid på att hitta kraft innefrån. Mycket meditation skulle hjälpa dig till en bättre plats i livet.

Jungfru 23/8-22/9

Kärlek. Det är din månad för att öppna upp för kärlek. Du måste ha kärlek den här månaden och den finns – leta bara på rätt ställe.

Vågen 23/9-22/10

Tro kan hjälpa dig hitta rätt just nu. Fokusera på tro och försök att dela in ditt liv i delar så du kan fokusera på en i taget och inte alla samtidigt.

Skorpionen 23/10-21/11

Varför just nu? Det är något du tänkt en del i ditt liv och det finns stor risk att det händer dig just nu och du inte väljer rätt. Men hur ska man veta vad som är rätt? Du hittar den i meditationen bara du gör det tillräckligt ofta.

Skytten 22/11-21/12

Vad kan en sten och en kristall hjälpa dig med? Prova att köpa en kristall just nu och se om den kan hjälpa dig finna frid just nu. När du går in i en butik som säljer kristaller eller besöker en ebutik så är det stenen du känner mest för som du ska ha. Och det kommer du känna snabbt.